Gratis yogacoaching i 4 veckor!

Vill du förändra ditt liv, skapa bättre hälsa, och uppleva nya tillstånd och expandera dina dimensioner av livet? Söker du en starkare kontakt till ditt sanna jag? Skulle du må bättre av ordning och disciplin? Gratis yogacoaching i 4 veckor!

Jag söker 1-4 stycken frivilliga personer som vill börja med yoga denna sommar och träna tillsammans med mig (gratis) i 4 veckor! Gärna av bägge kön! Jag söker efter dig som är ny till yogans övningar, och du känner att du kunde ha nytta av en hälsosammar och sundare kropp och livsstil.

Haken är att du är med på video och träningarna filmas och du helhjärtat följer de råd och discipliner jag ger. Vi träffas och tränar (yoga) ca 3-4 ggr per vecka i Raseborgs Yogaskola med start sista veckan i juli, och avslutas 1 månad senare sista veckan av augusti då höstens yogakurser börjar.

Nuvarande kroppskondition och vighet/styvhet spelar ingen roll, men du är relativt fri från allvarliga hälsohinder.

Den här möjligheten publicerar jag – enbart – här på vår hemsida och på facebook sidan www.facebook.com/raseborgsyogaskola, så tipsa vänner och bekanta som inte tittar på dessa nymodigheter!

Skicka din ansökan till info@raseborgsyogaskola.fi eller meddelande till Raseborgs Yogaskola på facebook. Berätta varför du vill ta del av yogans övningar och vilka förväntningar du har. De personer som har bästa motiveringar och uppfyller mina egna kriterier väljs med. Vi försöker få träningstiderna att passa alla. Videorna kommer att användas i motiveringssyfte och för att visa hur radikalt man själv kan styra riktning på sin egen vardag, hälsa och livsstil.

Namasté,
Alex