Ny yogatimme!

Ikväll kl 19:45 i Raseborgs Yogaskola hålls en färsklagad yogatimme vid namn “Body Clock YANG”. Vi går igenom alla 5 element och organpar i en vinyasa-hatha yoga sekvens influerad av Seasonal Yoga.

Denna timme hålls lika varje gång, och sekvensen kan enkelt memoriseras utantill och göras som egenträning under “Yoga Egenträning” morgontimmarna för de morgonpigga (öppet mellan kl 05:45 – 08:30). Yoga Egenträning timmen är även en ashtanga mysore timme där man får personlig hjälp, undervisning och assistans av läraren.

Namnet på den här timmen kommer troligen att ändras eftersom det finns en annan sekvens som heter just “Body Clock” – men det här är alltså inte samma yogasekvens! Dagens sekvens är utvecklad av undertecknad genom många års erfarenheter av undervisande, personligt övande och iakttagelser av moderna yogins behov. Denna sekvens lämpar sig för alla med en kort eller lång yogabakgrund, och modifieringar finns. Solhälsning A och B är bekanta för deltagare i den här timmen. Om inte, så börjar man från “Vinyasa Flow 1/3” timmar.

Då övningarna utförs på egen hand i takt med egna andetag, som i ashtanga yoga, får vi en djupare koncentration, djupare rening och kraftigare nyttoeffekter ur träningen. Dagens timme är alltså en ledd grupptimme och hålls som en ledd grupptimme, men kan även göras som egenträning!

Vi ses i den förstorade yogashalan ikväll kl 19:45! “Vinyasa Flow 3/3” hålls innan det kl 18:30 – 19:40.

Reservera plats på www.raseborgsyogaskola.fi/schema

Yogahälsningar,
Alex