Nybörjarmysore Grundkurs 2.2.2019 – 3.2.2019

Under kursen övar vi oss på att utföra ashtanga yoga i takt till våra egna andetag. Vi lär oss de grundläggande vinyasa-principerna för att skapa en egen flödande övning. Övningarna vi lär oss kan du sedan fortsätta utföra på Mysore yogatimmar, och därifrån lära dig vidare i serien. Var och en går framåt i övningsserien i egen takt, beroende på hur ofta man gör övningarna, och efter sitt eget utgångsläge.

Kursen går lördag – söndag 2.2.2019 – 3.2.2019 kl 12.00 – 14.00 bägge dagar.

Kurspris: 50€
Lärare: Alexander Lemberg
Max 12 deltagare i kursen.

Anmälan till kursen är bindande. Annullering bör göras 5 dagar innan kursen, eller vid sjukfall mot intyg. Vid övriga fall skickas faktura enligt prislistan.

Kursen passar alla som gått ashtanga yoga grundkurs, eller deltagit i ledda grupptimmar, och vill lära sig yoga enligt den traditionella mysore yogastilen, där man får undervisning direkt från lärare till elev. Du har inte tidigare varit på mysore timme, eller så har du provat ett par gånger och känner att du behöver mer vägledning.

Mysore är en timme för gruppträning där var och en går framåt i sin egen takt och får hjälp av läraren antingen med muntliga instruktioner eller med fysisk assitering.

Anmäl här!