Yogamattor – Gruppbeställning -14% rabatt!

Fr.o.m. hösten (mitten av augusti) kommer vi av hygieniska och praktiska skäl att kräva att alla yogin har egna mattor. Detta verkställs genom en 2€ låneavgift per matta per gång. Du som yogar minst 2ggr per vecka får lämna din egen mattan i studion om du så önskar. Kom ihåg att regelbundet tvätta din egen matta!

Vi kommer således att göra en gruppbeställning av Mandukas ProLite yogamattor (även Pro och eKo och eKoLite finns)! ProLite mattorna är de mattor vi har i yogasalen, och även ett par svarta Manduka Pro mattor finns att prova.

Priset för en ProLite matta från denna gruppbeställning blir 64€ (normalpris 74€ hos oss)! Alternativ kan du söka efter här: https://www.manduka.com/eu/yoga-mats/prolite.html, men märk att priset från mandukas hemsida inte är våra priser! OBS! Endast de mattor som kostar 69€ från Manduka fås i gruppbeställningen till specialpriset 64€. Övriga mattor, väskor och tillbehör kan även beställas, men denna beställning betalas i förskott, senast den 26.7.2017! Den som inte vill betala i förskott kan köpa mattor från oss efteråt till normalpris.

Skicka epost till info@raseborgsyogaskola.fi med din beställning senast onsdag 26.7.2017! Beställningen väntas anlända i mitten/början av augustimånad 2017.

Varma yogahälsningar,
Alex