Allmän kursinfo

Nya yogin rekommenderas börja från Yoga Grundkurs, men kan även direkt börja från kurserna: Yoga Grundserie 1 eller Mjuk Hatha Yoga. Den första lektionen i kursen Yoga Grundserie 1 välkomnar nybörjare och vi repeterar grunder. Fungerar som en snabb grundkurs ifall du inte gått grundkursen. Lektionsbeskrivningar.

Du kan även delta i vilka lektioner som helst på drop-in basis där det finns lediga platser. Drop-in deltagare måste anmäla sig via schemat i god tid till varje lektionen innan lektionerna startar, för att försäkra sig om att få plats i salen.


Förhinder / Flunssa
Om du är anmäld till en kurshelhet, men plötsligt får förhinder att delta i en lektion, så får du delta i en valfri drop-in lektion istället så länge som din kurs pågår. Du kan kompensera max 20% av lektionerna på detta sätt (exempel: om kursen har 8 träffar så kan du missa 2 av dem och ersätta med drop-in).

För att kompensera frånvaro – efter – att kursen har tagit slut behöver du ett läkarintyg, eller om du vill kompensera mer än 20% av hela kursen (t.ex. vid en långvarig sjukfrånvaro).

OBS! Denna kompensering gäller inte om du deltar via zoom i en DUAL kurs!

Gör såhär
Meddela frånvaron och avboka lektionen i god tid, gärna dagen före om du kan, men senast 4h innan lektionen.

Anmälning till kurserna är bindande, och eventuell annullering bör göras senast 7 dagar innan kursstart. I övriga fall faktureras hela kurspriset. Lektioner du missat (t.ex. vid flunssa) får du ersätta med valfri drop-in lektion från schemat så länge som din kurs pågår.

Observera att en obetald faktura inte är annullering av en kurs. Kursen bör vara betald innan kursstart, eller så kan du betala på första kursträffen med bankkort, motionssedlar, eller kontant.

LIVE ONLINE
Nytt för denna höst är att man kan delta hemifrån LIVE online via zoom i kurserna som betecknas som DUAL. Då måste du delta i hela kurshelheten. Drop-in möjlighet finns inte online (men du kan delta som drop-in i salen om du reserverar plats). En kamera finns i salen så att du kan se vad som händer i salen, och läraren kan se dig och kommunicera med dig som deltar hemifrån.

Skulle corona-restriktionerna tillta under hösten och igen medföra stängning av yogasalen, så flyttas alla lektioner online via zoom och fortsätter online så länge det behövs.