A led ashtanga class with more of the traditional vinyasas.

Ohjattu alkeistunti hieman edistyneemmille astangan aloittelijoille.

En ledd nybörjartimme för dig som gått på Yoga Grunder 2 timmar och saknar mer utmaning. Vi lär oss mer av de traditionella vinyasorna. För att lära sig mer bör man besöka mysore lektioner.


Avbokningar kan för tillfället endast göras manuellt med att skicka epost till info@raseborgsyogaskola.fi eller ringa/SMS till 040-1815020 senast 2h innan lektionen! I annat fall debiteras halva engångssumman (6€).

Specifik information för denna lektion:
Inhiberad: 2 anmälda

Nuvarande bokningar: 2 / 20

Ashtanga Grunder 3 / Alkeet 3 15.02.2018 kl 17.10 - 18.10
Ett fel uppstod. Reservering för timmen är avstängd. Lektionen är möjligtvis fullbokad eller inhiberad. Kontrollera schemat.
OBS! För att en timme skall bli av behövs minst 2 anmälningar 3h innan lektionen, 2 anmälningar till morgontimmar senast kl 20 kvällen innan. Ange din epostadress vid reserveringen för att få en bekräftelse som påminnelse och även viktiga meddelanden om eventuella förändringar i schemat (sjukfall etc.). Vid annullering av lektioner meddelas de anmälda deltagarna alltid per SMS. Lektioner med 1-2 deltagare kan vara snäppet kortare eller avvika från programmet som står på schemat.