Mantror och meditation. Passar alla, ingen tidigare erfarenhet av sång, musik eller yoga nödvändig. Vi avslutar kvällen med en ledd meditation. Du är välkommen med även enbart för att lyssna eller meditera. Té och snacks (vegan) bjudning och chill efteråt för den som vill stanna och chilla en stund! Gratis eller donation på 0-10€ enligt vad det är värt för dig.


Avbokningar kan för tillfället endast göras manuellt med att skicka epost till info@raseborgsyogaskola.fi eller ringa/SMS till 040-1815020 senast 2h innan lektionen! I annat fall debiteras halva engångssumman (6€).

Specifik information för denna lektion:
0 anmälda: inhiberad.

Nuvarande bokningar: 0 / 20

Fullmånsmeditation och mantrakväll 17.02.2018 kl 18.30 - 20.00
Ett fel uppstod. Reservering för timmen är avstängd. Lektionen är möjligtvis fullbokad eller inhiberad. Kontrollera schemat.
OBS! För att en timme skall bli av behövs minst 2 anmälningar 3h innan lektionen, 2 anmälningar till morgontimmar senast kl 20 kvällen innan. Ange din epostadress vid reserveringen för att få en bekräftelse som påminnelse och även viktiga meddelanden om eventuella förändringar i schemat (sjukfall etc.). Vid annullering av lektioner meddelas de anmälda deltagarna alltid per SMS. Lektioner med 1-2 deltagare kan vara snäppet kortare eller avvika från programmet som står på schemat.