Favorit-i-repris workshop med Alexander Lemberg om kriya övningar, d.v.s. detoxifierings-, och reningsövningar av kroppen, och hur dessa förhåller sig till den moderna vinyasa yogan.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga nödvändig, men du fördjupar förståelse över vinyasa om du är bekant med det från tidigare.

Workshop: 20€ (INGÅR i månads-, och säsongskort!) 5x, 10x, 20x kort går att använda mot 2 stämplar!


Avbokningar kan för tillfället endast göras manuellt med att skicka epost till info@raseborgsyogaskola.fi eller ringa/SMS till 040-1815020 senast 2h innan lektionen! I annat fall debiteras halva engångssumman (6€).

Specifik information för denna lektion:
Minimi 6 anmälningar onsdag kl 14.00.
inhiberad denna gång!

Nuvarande bokningar: 5 / 20

Yoga och detoxifiering (kriyas) 31.05.2018 kl 18.00 - 19.45
Ett fel uppstod. Reservering för timmen är avstängd. Lektionen är möjligtvis fullbokad eller inhiberad. Kontrollera schemat.
OBS! För att en timme skall bli av behövs minst 2 anmälningar 3h innan lektionen, 2 anmälningar till morgontimmar senast kl 20 kvällen innan. Ange din epostadress vid reserveringen för att få en bekräftelse som påminnelse och även viktiga meddelanden om eventuella förändringar i schemat (sjukfall etc.). Vid annullering av lektioner meddelas de anmälda deltagarna alltid per SMS. Lektioner med 1-2 deltagare kan vara snäppet kortare eller avvika från programmet som står på schemat.