Höstens schema finns nu publicerad i kurskalendern. Kurserna börjar från den 17 augusti. Alla lektioner går även i kursform där du kan förmånligare reservera plats 9 veckor framöver, och ett helt nytt mysore träningspaket finns i kursform.

DUAL lektioner hålls både i salen och online via zoom. För att delta online måste du delta i en kurshelhet.Reservera en drop-in plats till

11.10.2019 kl 6.00 - 9.00
Egenträning

Omaharjoitus. Shala open for own practice.

Shalan är öppen för egenträning under denna tid. Du kommer och går fritt. Ingen undervisning.

Då du deltar enbart i egenträning är priset 5€ kontant i Ankomst-lådan per gång, eller en halv gång från ditt seriekort.

Du som överlappar från en Ashtanga Yoga (Mysore) -timme, betalar ingenting extra för att slutföra träningen på denna egenträning.
Begär nyckelkoder i god tid om du deltar i enbart egenträningen!

Omaharjoituksesta menee sarjakorteista puolikas kerta.

Lektioninfo
0 anmälda: egenträningNuvarande bokningar: 0 / 20

Avbokningar kan för tillfället endast göras manuellt med att skicka epost till info@raseborgsyogaskola.fi eller ringa/SMS till 040-1815020.Deadlines

Ledd yoga kvällslektioner: minimi 3 anmälningar 4h innan lektionen.
Ledd yoga morgon/förmiddag: minimi 2 anmälningar kl 18 kvällen innan.

Du kan börja när som helst i terminen. Reservera plats per lektion (undantag med vissa längre kurser).


Då du anmäler dig till en lektion ger du tillstånd för oss att skicka erbjudanden och information till en epost adress. Du kan avboka denna prenumeration när som helst då du inte längre önskar ta emot erbjudanden. Vi använder även denna info för att kunna skicka påminnelser om t.ex. ditt seriekort håller på att gå ut, men inte är fullt använt.