Höstens schema finns nu publicerad i kurskalendern. Kurserna börjar från den 17 augusti. Alla lektioner går även i kursform där du kan förmånligare reservera plats 9 veckor framöver, och ett helt nytt mysore träningspaket finns i kursform.

DUAL lektioner hålls både i salen och online via zoom. För att delta online måste du delta i en kurshelhet.Reservera en drop-in plats till

11.10.2019 kl 17.15 - 18.30
Yoga Serie 2

Du kan delta i salen eller online via zoom (DUAL lektion). Baserat på Ashtanga Vinyasa primary-, och intermediate series (mild). Längre lektion. Kurshelhet, med lediga platser öppna för drop-in. Yoga Serie 2 också är nybörjarvänlig, men nya yogin rekommenderas Yoga Serie 1 först. Du som gått på Ledd Yoga hos oss innan COVID-19 har redan tränat Serie 1 och kan direkt anmäla sig till denna kurs.

I vissa ställningar hålls vi minimi 8-12 andetag istället för 5. Vi försöker hitta mer lugn, och mer inre styrka för att främja avslappning (sthira sukham asanam).

Lektioninfo
Inversioner och balans

Jag deltar
Nuvarande bokningar: 7 / 20

Avbokningar kan för tillfället endast göras manuellt med att skicka epost till info@raseborgsyogaskola.fi eller ringa/SMS till 040-1815020.Deadlines

Ledd yoga kvällslektioner: minimi 3 anmälningar 4h innan lektionen.
Ledd yoga morgon/förmiddag: minimi 2 anmälningar kl 18 kvällen innan.

Du kan börja när som helst i terminen. Reservera plats per lektion (undantag med vissa längre kurser).


Då du anmäler dig till en lektion ger du tillstånd för oss att skicka erbjudanden och information till en epost adress. Du kan avboka denna prenumeration när som helst då du inte längre önskar ta emot erbjudanden. Vi använder även denna info för att kunna skicka påminnelser om t.ex. ditt seriekort håller på att gå ut, men inte är fullt använt.