Hatha Yoga

Hatha yoga lämpar sig för alla som vill uppnå mer hälsa och livskontroll, oberoende av tidigare erfarenhet eller kroppskondition. Ashtangayoga är hatha yoga, men med en väldefinierad struktur och metod som man lär sig utantill.

Med inspirationer av Krischnamacharya, Pattabhi Jois, Simon Borg-Olivier och Patañjalis yoga, lär Alexander ut traditionell hatha och vinyasa yoga modifierat för den moderna människan. En metod för att uppnå nya nivåer av energi, klarhet och livsnjutning. Utöver asana är även pranayama, mudras och kriyaövningar invävda dimensioner i övningarna för avancerade utövare.

Mjuk Hatha Yoga
Mjuk hatha vinyasa yoga till skön musik. Denna timme lämpar sig alla oberoende av tidigare erfarenhet eller kroppskondition. Ställningarna lärs ut från enkla, till mer krävande variationer, för den som vill ha litet extra. Detta gör att du kan välja lämpliga variationer av ställningarna beroende på dag, ork och energinivå.

Du börjar kultivera och utveckla en egen yogaövningar på ett roligt, enkelt och skonsamt sätt, där det alltid finns rum för vidareutveckling kroppsligt och mentalt. Denna timme passar alla.

Dynamisk Hatha Yoga
Tag din övning till nästa nivå med denna dynamiska hatha vinyasa yogalektion till skön musik. Denna timme lämpar sig även nybörjare om man kan lämna prestering utanför dörren och välja mildare ställningar vid behov.

Vi rekommenderar åtminstone en Dynamisk eller Ashtanga timme per vecka för att vidareutvecklas på din spirituella självtransformativa livsväg.