Personlig Yogarutin

Vill du utveckla en yogarutin att göra hemma, men vet inte var du ska börja? Kanske du har börjat många gånger, men inte slipper vidare? Under ett besök går vi igenom dina personliga behov och önskemål och skapar en alldeles egen yogarutin som du kan göra hemma eller på vår mysore-timme. Du kanske vill ha en 30 minuters rutin att göra varje morgon som lämpar sig för din egen kropp var du är just nu, eller en 5-10 minuters rutin att göra innan läggdags, eller så vill du ha personliga modifieringar till din mysore-träning.

Orsaken att söka en personlig yogarutin kan vara många, som t.ex.:

  • Utveckla en egen skräddarsydd yogarutin att göra hemma (rekommenderar 3 sessioner).
  • Förbättra eller maximera egen prestanda utanför yogan, som t.ex. tennis, löpning, skidning, golf, mm..
  • Yoga som terapi: terapeutiska övningar för att förbättra hälsotillstånd som t.ex. insomnia, migrän, överrörliga leder, fibromyalgi eller ryggsmärtor, mm…
  • Fördjupa din egen yogaövning (rekommenderar 3 sessioner).
  • Lära dig att modifiera din övning vid läkningsprocessen av olika skador, eller för att t.o.m. påskynda kroppens läkningsprocess (blodcirkulation, parasympatiskt nervsystem, syresättning mm..)
  • Kostråd

Pris:
1 besök (ca 60 minuter): 60€
3 besök: 165€ (rekommenderas för att få en klar helhet över- och uppföljning av korrekta övningar och hälsosamma rörelsemönster).

Rådgivare och lärare: Alexander Lemberg

Reservera till info@raseborgsyogaskola.fi eller 0401815020