Yogaläger i Tenala – Prislista

  Lägerinfo | Bilder | Prislista | Anmälning

  Hela lägret -8% 294,40€
  (norm. 320€)
  Yogaprogram, måltider och boende i delat rum

  Hela lägret utan boende -8% 220,80€
  (norm. 240€)
  Yogaprogram och måltider

  Tilläggstjänster (alltid normalpris)
  – Privatrum +50€ / person
  – Dubbelrum +25€ / person
  – Färdigbäddade lakan och handduk +10€
  – Låne-yogamatta +10€

  Early-bird rabatter
  Bokningar inom augusti: -8%
  Bokningar inom september: normalpris

  Rabatterna gäller för lägerpriset. Tilläggstjänster såsom privatrum och handdukar är alltid normalpris.

  Skulle lägret bli inhiberat p.g.a. lagstadgade corona restriktioner eller hinder från Raseborgs Yogaskolas sida, så returneras hela lägersumman.

  De delade rummen delas upp så att så några som möjligt sover i samma rum. Max 4 sängar i varje rum om lägret blir fullbokat. De delade rummen är rymliga där vi försöker ordna så att var och en får ett varsit hörn av rummet för sig själv. I värdshuset finns över 20 sängar tillgängliga, men vi har dragit ner deltagarantalet till max 14 för att göra det så bekvämt som möjligt för var och en.

  I övre våningen finns två separata allmänna duschar, och i anslutning till bastun finns 3 gemensamma duschar. I huset finns ett flertal allmänna WC utrymmen till förfogande. Inget av sovrummen har privat WC.

  Exempel
  Person B anmäl sig till lägret i augusti och vill ha det sista privatrummet som råkar finnas tillgängligt, men tar med egna lakan och handduk. Priset blir då 294,40€ + 50€ = 344,40€ för hela lägret.

  Person C anmäler sig till lägret i september, men bor nära i trakten och väljer att komma med eget färdmedel på morgonen och sova hemma. Priset blir då 240€ för hela lägret.