ALEX’S KVÄLLSYOGA

4 onsdagar 17.11. – 8.12.2021 kl 18.45 – 19.45

LEDD YOGALEKTION MED AVSLAPPNINGSMEDITATION

I yogaträning är det viktigt att hitta bekvämhet i ställningarna där vi tryggt kan slappna av och känna av vår kropp, utan att känna att vi måste göra omöjliga framsteg. Genom övningarna lär vi oss acceptans och att vara i stunden. För Alex är det viktigt att övningarna lärs ut på rätt nivå för var och en.

Du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet för att delta i de här lektionerna. Om du känner dig för styv och stel för att träna yoga så är den här kursen för dig!

Lektionerna och övningarna anpassas helt och hållet efter gruppdeltagarna av en erfaren lärare.

Den här kursen är speciellt för dig som upplever ledd ashtanga yoga som för tuff träning, eller för dig som söker efter motvikt till en hektisk arbetsdag. Vi lär oss hitta det bekväma och nyttiga även i utmanande ställningar, så som yoga är tänkt från början.

Under lektionen tränar vi förenklade hatha yoga-ställningar ur ashtangans primary och intermediate -series. Vi håller tempot väldigt lugnt och tränar olika utvalda ställningar från gång till gång.

DETALJER

DATUM: 17.11.2021 – 8.12.2021 KL 18.45 – 19.45

November: 17, 24
December: 1, 8

PLATS: Raseborgs Yogaskola i Ekenäs (Formis)

LÄRARE: Alex Lemberg

SPRÅK: Svenska (individuella instruktioner kan ges vid behov även på finska och engelska)

PRIS: 50€. I priset ingår 10% moms.

ERSÄTTNING: Skulle du missa någon lektion t.ex. p.g.a. flunssa, karantän eller något annat så får du ersätta lektionen med valfri drop-in från schemat inom 1 månad (gäller ej speciallektioner eller workshops).

ANMÄLNING