Allmän kursinfo


Bindande anmälan

Anmälan till kurserna är bindande. Ersättningar vid giltig frånvaro (t.ex. med sjukintyg) kompenseras med extra lektioner eller innestående valuta till följande kurser.

Om covid-restriktioner gör att vi inte kan hålla undervisning, arrangerar vi om kursen, t.ex. genom att skjuta fram kursen eller lägga den på paus. Ingen kursavgift betalas tillbaka vid en lagligt-påtvingad paus. Kurserna slutförs, men datumen för kurserna kan ändra om vi alla tvingas hållas hemma. Att delta via zoom på distans kan vara en lösning vid extremt nödläge.

Sjukfrånvaro i Alex’s stora yogakurs

VID SJUKDOM ELLER KARANTÄN

DELTAR I ALLA 3 TRÄNINGSDAGAR PER VECKA

  • om du deltar i hela kursen får du upp till 3 missade lektioner till godo som innestående kredit inför nästa kursomgång – enbart mot läkarintyg eller intyg över lagstadgad karantän. I övriga fall fås inget till godo.

DELTAR I 2 TRÄNINGSDAGAR PER VECKA

  • du får i första hand ersätta med en extra träning den träningsdag som du inte annars deltar i om det finns tid kvar att göra det i kursen, och om den inte är fullsatt. Till detta behövs varken sjukintyg eller intyg över karantän, men du kan utnyttja detta max 3 gånger under kursen.
  • i övriga fall fås upp till 2 missade lektioner till godo som innestående kredit inför nästa kursomgång – enbart mot läkarintyg eller intyg över lagstadgad karantän.

DELTAR I 1 TRÄNINGSDAG PER VECKA

  • du får i första hand ersätta med en extra träning ur de träningsdagar som du annars inte deltar i om det finns tid kvar att göra det i kursen, och om den inte är fullsatt. Till detta behövs varken sjukintyg eller intyg över karantän, och du kan utnyttja detta 2 gånger under kursen.
  • i övriga fall fås 1 missad lektion till godo som innestående kredit inför nästa kursomgång – enbart mot läkarintyg eller intyg över lagstadgad karantän.

Gör såhär
Meddela frånvaron och avboka lektionen i god tid, gärna dagen före om du kan, men senast 4h innan lektionen.