Allmän kursinfo


Förhinder

Om du är anmäld till en kurshelhet, men har förhinder att delta i en lektion, så får du delta i en valfri drop-in lektion istället inom 1 vecka (7 dagar), då du meddelar om detta på förhand (minst 4h i förväg). Diskutera med läraren ifall du försover dig från morgonträningen.

Detta kan du göra med max 20% av lektionerna som hör till kursen, då du någon gång råkar få ett oplanerat förhinder.

Exempel: om kursen har 8 träffar så kan du missa 2 av dem och ersätta med drop-in då du meddlar förhindret i god tid.

Om du uteblir från en kurs mer än 2 gånger i rad utan att meddela någonting, så ges din kursplats vidare till någon annan som drop-in.

Flunssa

Om du är anmäld till en kurshelhet, men måste inhibera p.g.a. flunssa, så får du mot läkarintyg ersätta med valfria drop-in lektioner så länge som din kurs pågår, eller upp till 30 dagar efter att kursen avslutats.

OBS! Denna kompensering gäller inte om du deltar via zoom i en DUAL kurs!

Meddela Frånvaro

Gör såhär
Meddela frånvaron och avboka lektionen i god tid, gärna dagen före om du kan, men senast 4h innan lektionen.

Bindande anmälan

Anmälning till kurser är bindande, och eventuell annullering bör göras senast 7 dagar innan kursstart. I övriga fall faktureras hela kurspriset.

Observera att en obetald faktura inte är annullering av en kurs. Kursen bör vara betald innan kursstart, eller så kan du betala på första kursträffen med bankkort, motionssedlar, eller kontant.

LIVE ONLINE
Nytt för denna höst är att man kan delta hemifrån LIVE online via zoom i kurserna som betecknas som DUAL. En kamera finns i salen så att du kan se vad som händer i salen, och läraren kan se dig och kommunicera med dig som deltar hemifrån.

Skulle corona-restriktionerna tillta och igen medföra nedstängning av yogasalen, så flyttas alla lektioner isåfall online via zoom och fortsätter online max så länge det behövs. Vi strävar hela tiden till att hålla alla kurser i yogasalen.