OBS! STARTEN FLYTTAD FRAM TILL DEN 25 APRIL!

ONKO ASTANGAJOOGA UUTTA SINULLE?

Måndagar kl 18 går vi över ashtanga yogans grunder, och du får samtidigt 30 dagars fripass till alla lektioner så att du flitigt kan komma med och börja träna med alla andra!

Kursen är designad för både för nya yogin, och för dig som vill repetera grunderna.

Sinnesro, styrka och mjukhet

1. Yoga ger både sinnesro, styrka och mjukhet i både kropp och sinne.

2. Yogan har hjälpt mig hitta en livsstil som gör att jag mår bättre. Min ryggvärk och huvudvärk är nästan helt borta, jag har lättare att slappna av och jag har lärt mig djupandas.

3. Raseborgs yogaskola är så bra tack vare en professionell och kunnig yogalärare och mångsidiga kurser och träningstider. Därtill var online yogan utmärkt i coronatider.

Petra Blomqvist

Inspirerande och imponerande

Alex är otroligt bra lärare och insatt i hela livsstilen med yoga. Både lektionerna är utmärkta och videoinläggen på Facebook är inspirerande och imponerande! -18.11.2016

Anonym kund

Jag började yoga online

Jag började online yoga under Corona perioden på våren då jag var tvungen att jobba hemifrån. För mig var det jätte bra att ha en schemalagd aktivitet så man inte bara jobbade 24/7. Yogan hjälpte mig både varva ner och få energi. Nu flera månader senare har jag mycket bättre flexibilitet, stabilitet och styrka. Jag uppskattar verkligen att Alex rokat hålla sina online kurser då jag annars inte skulle ha möjlighet att delta i en väl ledd yoga kurs på svenska!

Mathias Brunström

Toppen bra

Jag tycker du Alex är helt toppen bra. Jag tycker ditt upplägg ar bra och tycker om att få den teori du bjuder på. Jag skulle delta oftare ifall jag bodde i Ekenäs. -17.11.2016

Anonym kund

Stressrelaterade symtom

Har haft stora problem med (troligtvis) stressrelaterade symtom i kroppen. Det har begränsat min normala träningsrutin och upplever att symtomen långsamt har blivit bättre tack vare yogan.

Anonym kund

Mindre huvudvärk

Jag börjar sakta bli mjukare i kroppen och har haft mindre värk i ryggen och mindre huvudvärk. Det är fantastiskt när man märker att yogan hjälper en att må bättre! 18.11.2016

Anonym kund

Flexibelt och givande upplevelser

Det är givande då lärarna också berättar lite om bakgrund och filosofi, det ger en bredare bild av yogan och jag är nog medveten om att fysiska övningarna bara är en del av yogan. Alexander har lyckats skapa ett koncept som fungerar för många, allt från nybörjare till längre hunna. Tyvärr gör min livssituation med tre barn hemma att jag inte hinner yoga så ofta som jag skulle önska, men ändå känner jag mig alltid välkommen och det är lätt att hoppa in på olika timmar. Hela systemet är väldigt flexibelt och jag sätter värde på att inte binda mig vid en speciell grupp varje vecka. Den varma stämningen och hela atmosfären betyder mycket för hela yoga upplevelsen. Bra idé med olika tematimmar på veckosluten, hoppas jag har möjlighet att delta flitigare i dem i fortsättningen. Tack för givande upplevelser i yogastudion! –21.11.2016

Anonym kund

Immunförsvar och blodcirkulation

Vad jag har märkt har jag bättre immunförsvar och blodcirkulation 18.11.2016

Anonym kund

REGELBUNDEN YOGA

Kom med på en spännande intensivkurs där vi etablerar en regelbunden yogarutin. Detta är en grundkurs för nya yogin, eller repetitionskurs i ashtanga yoga för dig som haft en träningspaus.

Denna träning passar för alla som är intresserade av en dynamisk och rörlig variant av yoga, och kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet av yoga.

ERBJUDANDE | TARJOUS

79€

I priset ingår 30 dagars fripass till alla lektioner + grundkurs 4 måndagar. Erbjudandet gäller för nya besökare, eller för dig som haft en paus och vill repetera grunderna.

Du kan även välja att enbart gå kursen 4 måndagar, och köpa ett 5x seriekort eller 10x seriekort på rabatt i stället för 30 dagars kortet. Seriekorten är i kraft 6 månader (bra för dig som endast kan komma på träning sporadiskt) . Priserna hittar du anmälningen nedan.

"Yoga needs to be a tool for meditation."

Måndagslektionerna bygger på varandra

Efter första måndagen kan du delta i alla yogalektioner på veckoschemat.

Måndag 25 april kl 18.00 - 19.30: Välkomst, andningsteknik, bandhas, vinyasa och solhälsningar.
Måndag 2 maj kl 18.00 - 19.10: Solhälsning B och grundläggande ställningar stående
Måndag 9 maj kl 18.00 - 19.10: Sittande ställningar.
Måndag 16 maj kl 18.00 - 19.10: Slutrörelser.

Måndag 25 april - lördag 28 maj: fripass till alla yogalektioner. Kom med och träna flitigt så mycket som du vill under utöver måndagslektionerna!

Lördagslektion kl 8.30 i Raseborgs Yogaskola | Ekenäs
Alex Lemberg – E-RYT & YACEP (Yoga Alliance)

“Alexander Lemberg is a Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP®), which recognizes this person as an expert in one or more of Yoga Alliance’s Educational Categories.”

Med Alex lär du dig träna yoga så som det passar bäst för din kropp i traditionell anda. Inga förkunskaper nödvändiga.

Var och en lär sig tränar i takt till sina egna andetag på sin egen nivå, vilket är en av de unika styrkorna i Ashtanga yoga. Du och din träning utvecklas i din egen takt, och du lär dig nya ställningar an efter.

Du fördjupar dina kunskaper i yoga med en erfaren lärare.

För Alex är det viktigt att övningarna lärs ut enligt elevens förmåga och kapacitet, och vi skräddarsyr de traditionella övningarna för varje individ. Detta öppnar upp till en helande självtransformeringsprocess. I bästa fall kan en regelbunden yogarutin ge mer insikt, livslust och glädje, samt en friskare och rörligare kropp i ett öppet sinne.

Efter drygt 7 år av undervisning har Alex finslipat grundkurserna så att var och en av deltagarna får starkare självförtroende och kan direkt efter kursen börja träna självständigt på mysore lektioner. Du kan förvänta dig att du verkligen lär dig någonting, och får verktyg för att lyssna djupare inåt till din kropp över vad du verkligen behöver, och hur det är bäst för dig att träna. Inga förkunskaper nödvändiga.

ANMÄLNING | ILMOITTAUTUMINEN