Ashtanga Yoga med Alex Träningspaket – DUAL 11.1. – 21.3.2021

Alex assisterar Line i andra seriens ryggterapiställning Śalabhasana (locust pose)

För Alex är det viktigt att övningarna lärs ut på elevens nivå av kapacitet och förmåga. Yogan som Alex undervisar anpassas för var och en för att öppet bjuda in eleven till en helande självtransformeringsprocess.

En bra yogalärare känner till vilka ställningar som kan orsaka smärta för vissa, och kan undervisa lämpliga alternativ för motsvarande nyttoeffekter. Det är då vi bjuds in till mer öppenhet för att helas på alla plan.

Förbind dig till en regelbunden träning för att ge yogan en chans att visa sina sanna transformativa egenskaper. Välj längst ner hur många dagar i veckan du vill träna, och vilka tider.

  • Bestäm dig för vilken tid på dygnet du vill / kan träna. Undvik för din egen skull att blanda ihop för mycket kvällsyoga och morgonyoga – välj någon dera om du har möjlighet. Varför tidig morgonyoga?
  • Var konsekvent med dina träningar och hoppa inte över träningen bara för att du gått för sent och sova – men anpassa din övning till dina krafter. Bestäm dig för en viss tidpunkt på dagen att göra övningarna. Lite men ofta besegrar att göra en lång träning sällan.
  • Tag paus från träningen då du behöver! Yogan kommer att utmana dig på alla plan. Att inse att man behöver ta paus är en värdefull lärdom, och du lär känna din kropp och dina behov bättre. Håll åtminstone 1-2 vilodagar per vecka.
Mysore lektioner har glidande träningstid. Du kan börja din träning t.ex. kl 17.10 på eftermiddagen, så som det passar dig bäst. Lines yoga inte syns i schemat ovan. Hela yogaskolans schema hittar du här.

* Vardsghelger hålls morgon-ashtangan från kl 8.30 – eller uteblir. Kontrollera alltid schemat vid specialdagar.
** Alla lektioner begränsas till 10 eller 12 elever i salen – grundkurser till max 4-6 elever!
*** Vid nymåne och fullmåne kan man hålla en kortare morgonträning om man vill.

Du tar redan här ett beslut att förbinda dig till-, och investera både tid och energi i din träning för inre välmående.

Varför tidig morgonträning?

Hur skiljer sig mysore träning från de ledda lektionerna?

Behöver jag kunna någonting utantill förrän jag kommer på mysore undervisning?

Kursanmälan

Anmälning till träningspaketet är bindande, och eventuell annullering bör göras senast 7 dagar innan kursstart. I övriga fall faktureras hela kurspriset. Kursavgifter returneras ej.

Om du missar träningen någon dag så får du byta mot en annan lektion samma vecka med träningspaketen nedan (t.ex. om du försover dig). Om du är sjuk får du mot läkarintyg ta ikapp missad träning i efterhand, men senast inom 1 månad.

Är du flunssig eller inte känner dig helt 100% har du även möjlighet att delta hemifrån via zoom.

Lärare: Alexander Lemberg


Prislista för 10 veckor v.2 – v.11 (normalpris / rabattgrupp)

*Träning 2 gånger per vecka: 180€ / 160€ (9,00€ / träning) (månadspris 72,00€)
**Träning 3-4 gånger per vecka: 220€ / 200€ (5,50€ – 7,33€ / träning) (månadspris 88,00€)
***Träning 5-6 gånger per vecka: 249€ / 229€ (4,15€ – 4,98€ / träning) (månadspris 99,60€)

(jämförelsepris: Drop-in träning med 10x seriekort: 129€ (12,90€ / träning))

Vill du förbinda dig till att träna yoga med Alex, men lever med större ekonomiska svårigheter? Tag kontakt.

Observera att vi möjligen håller paus söndagen den 31.1.2020 p.g.a. yogaläger (inte ännu bekräftat p.g.a. covid), och under sportlovsveckan (22.2.2020 – 26.2.2020) faller några lektioner bort, men inte alla. Detta är beaktat i helhetspriset. Om läraren är sjuk / flunssa så hålls undervisningen endast via zoom.


Anmälningsformulär

Ashtanga Träningspaket DUAL 11.1. - 21.3.2021
0,00 €

OBS!

Du har en plats reserverad till dagarna som du väljer.

Skulle du försover dig på tisdag morgon kan du lugnt joina in en annan dag samma vecka istället.

Du betalar för antalet träningsdagar per vecka, och kan ersätta missade lektioner samma vecka. Mot läkarintyg kan du ersätta lektioner i ett senare skede så länge som träningspaketet pågår.

Du måste välja åtminstone 1 mysore träning i detta träningspaket. Om du endast vill träna ledda lektioner är det drop-in eller anmälan till "Ledd Ashtanga med Alex" träningspaketet som gäller.
Du behöver inte välja en enda ledd lektion, men de är nyttiga för att upprätthålla och lära sig ujjayi och vinyasa.
OBS! Du kan delta i högst 1 lektion per dag i detta träningspaket. Du kan alltså inte anmäla dig till båda ledda lektionerna på fredagar.

För nybörjare rekommenderas att gå en Ledd Half Primary per vecka, eller åtminstone lite nu och då (utöver mysore träningen).

"Mer avancerad lektion" betyder att läraren inte visar alla ställningar, men nybörjare får givetvis hjälp där det behövs. Rekommenderas ej för helt nya yogin, men ganska snabbt kan du prova på dessa lektioner också!
Meddela gärna om eventuella hälsohinder eller övriga önskemål, eller t.ex. om du deltar vissa dagar online, och vissa dagar i salen.