Ashtanga Yoga Grundkurs 2.12.2021 kl 16.45 – 19.12

Denna grundkurs är del av ett träningspaket som pågår hela december, samt januari vecka 1 och 2 år 2021 (totalt 6 veckor). Du väljer hur många dagar i veckan du vill träna, och vilka tider. Alla träningar sker live online via zoom.

Grundkursen finns till för att du ska få en bra start på din yogalivsstil. Överväg att starta en regelbunden yogarutin. Regelbundenheten och att vara konsekvent med träningen är viktigare än att göra “avancerade” ställningar.

Även om många som tränar 1 gång per vecka ofta rapporterar förhöjda nivåer av lugn och klarhet i vardagen, så rekommenderas att man redan från början bestämmer sig för att hålla en närpå daglig träningsrutin som tidig morgonyoga.

Var konsekvent med dina övningar, och skippa inte övningen för att du ätit för mycket kvällen innan. Du kan välja att träna antingen på morgonen eller på kvällen i Raseborgs Yogaskola, men överväg att justera din dygnsrytm för att göra yogan tidigt på morgonen innan morgonmålet.

För att lära sig övningarna behöver man träna på det som vi lär oss under grundkurs-träffarna. Läs mer om Alex Ashtanga Yoga.

Denna grundkurs är del av ett träningspaket som pågår hela december, samt januari vecka 1 och 2 år 2021 (totalt 6 veckor)

Till anmälningen