December Ashtanga Träningspaket – DUAL – Online 2.12.2020 – 10.1.2021

Träna dig igenom december, jul och nyår med Alex

Vi följer samma riktlinjer som i Helsingfors och håller salen öppen med extra säkerhetsåtgärder, ännu mindre grupper, och alla lektioner hålls online via zoom samtidigt (DUAL)

Ashtanga yoga demonstration (video)

Klicka på bilden för att läsa mer om Ashtanga Yoga med Alex.

Sex veckors ashtanga yoga träningspaket med valbar grundkurs / introduktion på onsdag den 2.12.2020 kl 16.45 – 19.15.

Om du inte kan eller vill delta i grundkursen på onsdag så kan du komma med på en “Ledd Half Primary” lektion som din första lektion, men observera att detta inte är någon grundkurs.

Kan jag börja träna utan att gå på grundkurs?

Grundkursen / introduktionen på onsdag är GRATIS för nya yogin!

Detta träningspaket är insatt lika snabbt som vi fick rekommenderad lockdown i Raseborg, så att du ska kunna börja eller fortsätta en regelbunden träningsrutin under corona december lockdown 2020. Schemat är tyvärr lite styckat p.g.a. nuvarande kurser som avslutas i mitten av december, och efter det blir det jullov, men vi tar inte någon hel paus förutom 24.12, 25.12 och 26.12 (schema, prislista och anmälning hittar du längre ner).

Försök vara så konsekvent som möjligt i dina träningar även om schemat är lite styckat nu innan jul. Bestäm dig för en viss tid på dagen du vill träna, och överväg att börja tidig morgonträningsrutin, men märk att daglig regelbunden morgonyoga startar först fr.o.m. januari eller vid julhelgen. Förbind dig till en regelbunden träning för att ge yogan en chans att visa sina sanna transformativa egenskaper.

Alex assisterar Line i andra seriens ryggterapiställning Śalabhasana (locust pose). Läs mer om Ashtanga med Alex. OBS! Ingen närkontakt nödvändig under corona restriktionerna.

Läs mer om Ashtanga med Alex

Som nybörjare kan du delta i Mysore och i Ledd Half Primary. När du vill ha mer utmaningar kommer du med på Ledd Primary Series (Full Primary)

Anmälningsformulär hittar du längst ner.

För Alex är det viktigt att övningarna lärs ut på elevens nivå av kapacitet och förmåga. Yogan som Alex undervisar anpassas för var och en för att öppet bjuda in eleven till en helande självtransformeringsprocess.

En bra yogalärare känner till vilka ställningar som kan orsaka smärta för vissa, och kan undervisa lämpliga alternativ för motsvarande nyttoeffekter. Det är då vi bjuds in till mer öppenhet för att helas på alla plan.

Klicka på bilden för större. Det kan komma mer kvällslektioner v.53 bara vi får lite ordning på allting.

Du tar redan här ett beslut att förbinda dig till-, och investera både tid och energi i din träning för inre välmående.

Varför tidig morgonträning?

Hur skiljer sig mysore träning från de ledda lektionerna?

Behöver jag kunna någonting utantill förrän jag kommer på mysore undervisning?

Kursanmälan

Anmälning till träningspaketet är bindande.

Om du missar träningen någon dag så får du byta mot en annan lektion samma vecka med träningspaketen nedan (t.ex. om du försover dig). Om du är sjuk får du mot läkarintyg ta ikapp missad träning i efterhand, men senast inom 1 månad.

Är du flunssig eller inte känner dig helt 100% har du möjlighet att delta hemifrån via zoom om du ämnat att delta i salen.

Lärare: Alexander Lemberg


Prislista för 6 veckor v.49 – v.1 (normalpris / rabattgrupp)

MED ELLER UTAN GRUNDKURS (Grundkursen ingår GRATIS i paketet, du sparar redan där 50€!)
*Träning 1 gång per vecka: 64€ / 60€ (10,67€ / träning) (jmf. månadspris 42,88€)
**Träning 2 gånger per vecka: 100€ / 94€ (8,33€ / träning) (jmf. månadspris 67,00€)
***Träning 3-6 gånger per vecka: 129€ / 120€ (4,96€ – 7,17€ / träning) (jmf. månadspris 86,43€)

(jämförelsepris: Drop-in träning med 10x seriekort: 129€ (12,90€ / träning))

!! Observera att det under julhelgen inte alltid är möjligt att träna 6 gånger per vecka, och det hålls huvudsakligen morgonyoga (mysore och ledd) vecka 52 och 53. Du ser hela schemat för dessa 6 veckor här. Vecka 49, 50, 51 och vecka 1 hålls betydligt mera kvällsyoga (och morgonyoga).

Det kan eventuellt komma flere ashtanga kvällslektioner under julhelgen, bara vi får mer ordning på hela situationen. Ihåligheten i julschemat är redan beaktat i helhetspriset. Om läraren är sjuk / flunssa så hålls undervisningen endast via zoom.

Kursanmälan

Eftersom schemat kommer att se lite olika ut vecka för olika veckor kring jullovet och efter jullovet så förbinder du dig inte är här till någon viss träningsdag och tid i detta paket denna gång, utan du reserverar plats på schemat till varje lektion.

Välj nedan hur många dagar du önskar träna per vecka, och som en lite gallup frågar vi vilka trängar du ämnar börja träna på för att kunna kartlägga intresset och schemat.

Ashtanga 6 veckors Träningspaket DUAL 2.12.2020. - 10.1.2021
Till rabattgrupp hör: pensionär, studerande och under 18 år mot intyg.
Om du inte tränat ashtanga yoga förut måste du gå grundkurs / introduktion på onsdag den 2.12.

OBS!

Hela paketet har -10% rabatt på BLACK WEEKEND 27.11 - 29.11. Rabattpriset räknas ut på din faktura. Alla priser står här i normalpris.

Träningarna du väljer nedan är inte en strikt förbindelse - men ger oss möjlighet att planera och förutse schemat.

Om du försover dig på måndag morgon kan du lugnt joina in en annan dag samma vecka istället.

Du betalar för antalet träningar per vecka.

Mysore passar för precis alla där du lär dig yogan i egen takt. Nybörjare har kortare övning och lär sig mer an efter.
Half Primary är en ledd lektion som passar för nya (och gamla) yogin, där läraren hinner förklara lite mer.

Både Mysore och Ledda lektioner rekommenderas för nya ashtangin. Mysore för att lära sig ställningarna och ordningen grundligt med mer detaljer efter hand som man kommer på träningar, och Ledda lektioner för att repetera Vinyasa, Ujjayi för att kunna träna med och upprätthålla ett flow.
Hur mycket du kan få till godo räknas individuellt utgående från detta träningspaket, beroende på hur många dagar i veckan du tränar, vad du har betalat för kursen, och hur många gånger du har kvar på kursen. Du kan även välja att gå din kurs till slut, och gå extra träningar med det här träningspaketet. Isåfall, välj det andra eller tredje alternativet.
0,00 €
Vi kör på samma riktlinjer som i Helsingfors och håller salen öppen, men med extra försiktighetsåtgärder.
Meddela gärna om eventuella hälsohinder eller övriga önskemål, eller t.ex. om du deltar vissa dagar online, och vissa dagar i salen.