Du få ersätta en lektion du missat från en kurs med en valfri drop-in lektion på schemat då du meddelar om din frånvaro i god tid (en dag i förväg) så att folk som står på kö hinner joina istället. För att delta i en drop-in lektion måste du anmäla dig på schemat så att det säkert finns plats, och du bör ta lektionen innan kursen du går på är slut (du kan alltså inte gå på ersättande drop-in lektioner efter att kursen avslutats).

Meddela din frånvaro till info@raseborgsyogaskola.fi eller per SMS till Alex: 0401815020.

Denna ersättning finns till så att bl.a. du som jobbar skiftesarbete har möjlighet att gå på kurs, och kan meddela på förhand om eventuell frånvaro.

Drop-in anmälningar gör du på: www.raseborgsyogaskola.fi/schema/

Dylik sporadisk ersättning går att göra på 20% av hela kursens lektioner (avrundas till närmaste heltal). Vid flere frånvaron fås ersättning endast mot läkarintyg.

Vi har dessa regler för att kunna ta emot så många som möjligt som vill komma på yogan. P.g.a. corona epidemin har vi sänkt antalet platser från 20 till 12, som medfört utmaningar för yogaskolan, och även gör att vissa lektionerna är fullbokade med folk i kö.