Då coronaepidemin började lades allas yogakort på paus, samtidigt som vi drog igång yoga online i kursform.

Efter den första månades online kurs med coronastängd yogasal förlängdes undantagstillståndet i hela landet, och salen fortsatte att vara stängd. Online yogakurserna fortsatte, och öppnades även för drop-in, och allas yogakort aktiverades då.

Alla fick/får 4 veckors automatisk förlängning på sina yogakort för den första stängda månaden utan drop-in möjlighet online (online yogan hölls som en kurshelhet).

Nu har vi kommit så långt att salen öppnas med små steg, och vi håller lektioner online och i salen samtidigt, då grupperna nu blir små (max 9 personer i salen p.g.a. 2m säkerhetsutrymme).

Om du har inskaffat ett yogakort före coronaepidemin (15.3.2020), och kortet har gått ut under undantagstillståndet, och om du av en orsak eller annan inte haft möjlighet att delta i online yogan, så kan du ansöka om upp till ytterligare 1 månad extra tid på ditt yogakort.

Ansökningarna tas endast emot i salen och bör göras inom juni månad 2020.

Du som vill, och har möjlighet att understöda verksamheten mer under dessa utmanande tider som företagare, kan välja att köpa ett nytt kort istället för att förnya det gamla <3.

OBS! Efter den 31.5.2020 kan man inte längre använda gamla seriekort mot extra betalning. Förutom koronafölängningen är enda sättet att förlänga sitt kort mot läkarintyg, eller resedokument. Giltighetstiden på 20x kortet har därför förlängts från 3 månader till 4 månader, och ett nyt 14x kort har lanserats!