Tisdagen den 11.8 kl 18.00 hålls en gratis prova-på lektion, och samtidigt ett officiellt anmälningstillfälle till höstens kurser om du inte anmält dig redan online. Begränsat med platser på alla kurser p.g.a corona säkerhetsavstånd på 1-2 meter.

Anmäl dig till gratis prova-på lektionen här!

Observera att du MÅSTE anmäla dig via länken ovan för att kunna delta. Du kan inte dyka upp oanmäld (p.g.a. corona säkerhetsavstånd och begränsat med platser).

Praktiska detaljer:

– Om du har en egen yogamatta: tag den med! Lånemattor finns, men p.g.a. coronasituationen får man helst använda egen yogamatta om man äger en sådan.

– Vi har rätt varmt i salen, så klä dig i lätta, mjuka och rörliga kläder. Vi yogar barfota på yogamattor (man får ha sockor på om man vill). Värmen hjälper till med yogan.

– Om du vill dricka under träningen så har du med egen vattenflaska. Inga andra drycker tillåtna i yogasalen. Om man kan, håll dig hydrerad längs med dagen.

– Undvik att äta och dricka precis innan yogan. Försök hålla magen tom åtminstone 2h före träningen. Vi gör hur som helst rätt milda övningar under prova-på lektionen, så denna regel är inte så kritisk denna gång.