Beställningen är stängd – Tack till alla som beställt! Mattorna väntas anlända nästa vecka.

Om du vill köpa en egen bra yogamatta till ett förmånligare pris ska du läsa igenom denna text, och göra din beställning längst ner på sidan.

Beställningen skickas in till Manduka den 2 september och bör vara betald innan det!

Inga extra fraktavgifter eller skatter kommer till priset. Du avhämtar din yogamatta från yogaskolan då hela paktet kommit fram. Vi fraktar inte mattorna vidare hem till var och en.

Vi är nu i början av yogahösten, och vi brukar då ordna en gruppbeställning av Mandukas ProLite yogamattor till ett förmånligare pris för dem som vill beställa och betala i förskott. Det är likadana yogamattor som finns att låna i yogasalen.

Mandukas mattor har exceptionellt bra grepp och är mer hygieniska och lätta att tvätta då de inte suger in fukt eller svett. Billigare mattor som är porösa och suger in svett är ofta halare, och smular sönder efter en tid av användning då det blir bakteriatillväxt inne i yogamattan. Mattorna är väldigt kompakta och tunga, och ger ett bra stöd för fötter och knän även om de är rätt så tunna.

Våren har varit utmanande för alla yogastudion och yogaskolor världen runt, och många har tyvärr tvingats stänga helt och/eller gått i konkurs. Det här har märkts även för Manduka, som nu har höjt sina priser.

Riktpriset för en ny Manduka ProLite yogamatta är 80€. Ni som vill beställa i den här gruppbeställningen får mattorna för 74,90€.

MEN – Manduka har även lanserat en serie billigare ProLite yogamattor som inte är helt perfekta. De kan ha avvikande färger, avvikande storlek, avvikande tjocklek och ytan kan ha avvikelser. Det är frågan om små defekter. Dom kallar serien för “Almost Perfect prolite yoga mat“.

Så här skriver dom själva:
All the mats have been quality tested and has the same performance as the standard PRO-mats. While the Lifetime Guarantee doesn’t apply to “Almost Perfect” PRO-mats, we know they will last (and you will love them) for many years to come!

Riktpriset för en Almost Perfect yogamatta är också 80€, men de här kan jag sälja för 64,90€ för er som beställer i gruppbeställningen och betalar i förväg.

Titta igenom färgalternativen och fyll i beställningsformuläret nedan 🙂

Färgen Fuchsia är tyvärr slut i deras lager 🙁

Om du vill beställa mer än en yogamatta, vänligen gör då beställningen helt enkelt flere gånger. Jag har inte hunnit laga så avancerat system denna gång 🙂