HOT YOGA Grundserie 1 – tisdagar 15.9 – 17.11 kl 19.40 – 20.40

Vi håller salen varmare än vanligt under denna lektion. Som vanligt egen hand-handduk och vattenflaska med!

Dynamisk yoga i en varm sal. Kursen Yoga Grundserie 1 passar för alla som deltar i hela kursen. De första lektionerna fungerar som introduktion och som en snabb grundkurs. Likaväl är detta för dig som tränat yoga asana redan i flere år.

Vi lär oss och tränar vår yogaserie med ca 26-28°C i salen (vanligtvis ca 22-24°C).

Det finns många fördelar med att träna i värme. Värmen hjälper till med att:

  1. öppna upp kroppen och gör den mjukare
  2. förbränner mer kalorier / hjälper till med viktkontroll
  3. extra träning för lungor och hjärta
  4. ökad detoxifiering (t.ex. svett)
  5. kan förbättra huden (om möjligt, duscha inte direkt efter yogan)

Kursen som helhet är nybörjarvänlig. Serien baseras på ashtanga vinyasa yoga och är bekant för alla som tränat med Alex tidigare. Som nybörjare kan du direkt börja härifrån. Den som vill kan bekanta sig med Solhälsningar innan kursen.

Lektionerna är 60 minuter långa, och kursen går 10 tisdagar kl 19.40 – 20.40 från den 15.9.2020 till 17.11.2020. Övningarna anpassas för var och en för att vara så gynnsamma som möjligt.

Anmälning till kursen är bindande, och eventuell annullering bör göras senast 5 dagar innan kursstart. I övriga fall faktureras hela kurspriset. Vid sjukdomsfall ersätts lektioner mot läkarintyg som innestående kredit.

Observera att du kommer att svettas, så klä dig därefter. Tag med egen drickaflaska om du vill dricka vatten under träningen, samt en egen hand-handduk. Som rekommendation kan man även ha med en yoga-handduk på sin yogamatta om det blir för halt (tyvärr har vi inga i lager till försäljning just nu).

Om du vill duscha på plats och ställe efter träningen så finns det 1 dusch tillgänglig vid WC utrymmena. Var beredd på att du kan hamna vänta en liten stund på din tur att duscha. Oftast används inte duschen av någon, men det kan bli en liten väntetid efter hot yogan.

Lärare: Alexander Lemberg

Kurspris: 100€ / 95€

Rabattgrupp = pensionär, studerande eller under 18 år.
Meddela gärna om eventuella hälsohinder eller övriga önskemål

Kursen har börjat, och kursanmälan är stängd. Du kan komma med som drop-in då du reserverar plats på schemat.