Raseborgs Yogaskolas Julprogram 2022

Söndagen den 11 december

* LEDD TRÄNING (aṣṭāṅga) & AVSLAPPNING *
* TE, GLÖGG & YOGA FILM *
* SERIEKORT -20% FÖR JANUARI 2023 *


Träningen går som en gång från ditt seriekort, och efter det bjuds det på färskt ingefära-lime té, och glögg och pepparkakor. Vi får se på en gammal inspirerande föreläsning och demonstration av mästaren B.K.S Iyengar, och efter det säljs seriekort med -20% rabatt* säljs inför januaristarten 2023.

*) Ditt rabatterade seriekort är i kraft 4 månader från 9 januari till 9 maj. Giltighetstiden kan ej ändras eller förlängas. Korten säljs enbart på plats, och rabatt fås endast under detta julprogram. Alla seriekort är personliga, och max 1 rabattkort säljs per person.

RASEBORGS YOGASKOLA – EKENÄS

Formansallén 2 B, vån. 3
10600 Ekenäs


DAGSPROGRAM

Kl 10.00 – 12.00: Ledd Primary Series + Avslappning
En längre ledd aṣṭāṅga yogaträning där vi tränar igenom hela Primary Series.

Du behöver tidigare erfarenhet i aṣṭāṅga för att kunna delta, men du behöver INTE ha tränat hela Primary Series för att komma med. Vi tränar lugnt, fokuserat och med reda och inspiration.

Kl 12.15 – 13.15 Film och pepparkakor
B.K.S Iyengar – gammal klassisk video med inspirerande föreläsning och asana demonstration från 1984.

Det bjuds på te eller glögg + pepparkakor. Om du vill äta nånting efter träningen så kan ta med en smörgås, smoothie eller dylikt. Kylskåp finns att förvara matvaror i.

Kl 13.15 – 13.30 Försäljning av nästa års seriekort med 20% rabatt*.

Kl 16.00 – 17.30 Kirtan sång och mantra – INSTÄLLD (bara 1 intresserad)

ANMÄLNING

Om du deltar i träningen ska du boka drop-in plats på schemat. Till övriga dagsprogrammet kl 12.15 – 13.30 behövs ingen anmälan. Huset är öppet. Välkommen 🙂

Du kan om du vill komma bara på glögg och pepparkakor och se på film till kl 12. Bara att dyka upp.

*) Ditt rabatterade seriekort är i kraft 4 månader från 9 januari till 9 maj, och giltighetstiden kan ej ändras eller förlängas. Korten säljs enbart på plats. Alla seriekort är personliga, och max 1 rabattkort säljs per person.

KIRTAN SÅNG OCH MANTRA KL 16.00 – ca 17.30

INSTÄLLD

Sjung dig till energifylld ro genom mantrasång! Kirtan är friformig, repetitiv chanting av mantran, ackompanjerat av harmonium och andra instrument. När sinnet får ge sig hän till musiken finner det frid från sina vanemässiga tankar och bekymmer.

Kirtan är inte en musikalisk prestation, du är välkommen precis som du är!

Luisa Blumenthal och Jan Rundt är grundare av Hamsa Yoga & Meditation. En yogaskola med rötterna djupt i den klassiska tantra traditionen.

Båda har mångårig erfarenhet av att undervisa och sjunga kirtan både i grupp och som egen sādhana.