GRUNDKURSER

REKOMMENDERAD KURSGÅNG

REKOMMENDERAD KURSGÅNG
Vi rekommenderar alla nya att börja från grundkursen även om man tränat annan form av yoga tidigare. Du som redan behärskar solhälsningar och ujjayi andningsteknik kan komma med på ASHTANGA FORTSÄTTNING 1 oberoende om du gått grundkurs eller ej.

ASHTANGA MYSORE
Redan från grundkursen rekommenderas att parallellt träna på mysore lektioner, där du tränar på det som vi gått igenom i kurserna. Du lär dig lite åt gången och får privatundervisning i grupp, vilket är ashtangayogans starka egenskap där alla tränar tillsammans. En del har tränat 1 vecka, en del har tränat 5 år, och var och en tränar på sin egen träningsnivå. Låter det förvirrande? Såhär kan det se ut (video)!

De flesta som tränat länge brukar an efter delta enbart i mysore undervisningen där man tränar i takt till sina egna andetag, vilket kan vara skönare än att försöka träna i takt till hela gruppens andetag på ledda grupplektioner. Att delta i ledda lektioner nu och då är hursomhelst nyttigt för att upprätthålla sin egen träningsdisciplin och repetera vinyāsa.

VILL DU BÖRJA TRÄNA ASHTANGA MYSORE UTAN GRUNDKURS?
Om du är beredd på att lära dig lite åt gången är du varmt välkommen med på ashtanga mysore direkt utan grundkurs. Tag kontakt med läraren innan du kommer på din första lektion!

MEDAN DIN GRUNDKURS PÅGÅR FÅR DU DELTA OBEGRÄNSAT I ALLA ASHTANGA MYSORE LEKTIONER PÅ SCHEMAT FÖR ATT KOMMA OCH TRÄNA PÅ DET VI LÄR OSS UNDER KURSENS GÅNG!

ASHTANGA GRUNDKURS 2.11. – 14.12.2021 – 7 veckors kurs (tisdagar kl 18.45)

ASHTANGA GRUNDKURS

KVÄLLSKURS / ILTAKURSSI
7 TISDAGAR

2.11.2021 – 14.12.2021
KL 18.45 – 19.45