Denna kurs har 0 anmälningar och därför inhiberas!
Den kommer att ersättas med annan ledd ashtanga yoga lektion

-Alex 10.11.2020

Lekfull Vinyasa Yoga med Musik (HOT YOGA) 4 tisdagar kl 19.45 – 21.00 – 24.11 – 15.12.2020

Lekfull Vinyasa Yoga med Musik som passar för alla nivåer i en uppvärmd yogasal. Ingen grundkurs nödvändig. Första kursträffen kör vi en snabb repetition av andningsteknik och ställningarnas inre arbete (bandhas) för få ut allt av denna Vinyasa Yoga.

Att träna i tystnad kan ibland vara en för intensiv upplevelse – så vi lättar på stämningen med skön musik.

En av Alex‘s specialtéter är kreativ Vinyasa Flow yoga – även om han själv tränar Ashtanga Yoga för att ständigt kunna utvecklas både inom filosofi, traditioner, asana och meditation. Under de första åren som Alex lärde ut yoga, undervisade han Seasonal Yoga, som är Hatha Vinyasa Flow yoga enligt kinesisk medicin, de fem elementen och de fem årstiderna.

Alex har även studerat med Simon Borg-Olivier, som är en av de främsta experterna inom autentisk, men mer lättsam och lekfull yoga, biomekanik och fysioterapi.

Yogan kommer att vara välkomnande bekant för dig som tränar Ashtanga Yoga, och samtidigt lekfullt öppnande och utvecklande för dig som inte vill lära dig just enligt Ashtanga Yogans metod. Vi tränar ställningar ur både första, andra, och tredje serien ur Ashtanga Yoga där vi behandlar både kroppen, nervsystem, chakror och energi, men i ett mer leksamt och alternativt Vinyasa flöde i ett smakfullt musiklandskap.

Lärare: Alexander Lemberg

Kurspris: 60€ / 52€

OBS! För dig som deltar som drop-in med seriekort eller månadskort (om det finns plats) uppbärs 4€ extra per gång till denna exklusiva kurs.

Begränsat med platser p.g.a. COVID! (endast 12 kursplatser öppnas, så dröj inte med att boka plats!)