Introduktion till den traditionella Mysore stilen av yogaträning för dig som gått på ledda timmar och tränat Yoga Grundserie 1 (eller mer) på vanliga lektioner eller som HOT Yoga. Denna grupp hålls liten så att läraren ska hinna undervisa var och en. Minimi 3 – max 8 deltagare.

Fredag 25.9 kl 18.45 – 19.45 – introduktion av Mysore undervisning och träning
Lördag 26.9 kl 09.00 – 10.00 – introduktion fortsättning och träning
Söndag 27.9 kl 09.30 – 11.00 – din första Mysore lektion

Mysore undervisningen är individuell och skräddarsys för var och en. Alla som vill lära sig yoga kan därför delta oberoende av hälsohinder, kroppstyp eller kroppsform. Vi tränar alla i grupp, men i egen takt. Nya elever har vanligtvis en kortare övning då det krävs både övning och tid att lära sig mer. Vi tar inte nya ställningar på egen hand, utan får dessa av läraren an efter för att bygga upp en gynnsam träning för just dig.

Mysore träningen har du med dig livet ut och är en unik gåva från lärare till elev. Du behöver inte kunna någonting utantill för att delta i denna introduktion.

Introduktionen kostar 20€ – 49€ (du väljer)

Alexander undervisar Ashtanga vinyasa yoga och Hatha yoga som anpassas för var och en. Efter denna introduktion kan du delta i Mysore lektioner med undervisning, och Egenträning utan undervisning.

Att träna enligt denna metod sporrar till regelbunden övning.

Vanligtvis ser vi två olika personligheter som söker sig till Mysore undervisningen:
1. Du som inte får ut tillräckligt av ledda lektionerna. Du vill fördjupa dig i ashtanga metoden och fördjupa din träning och meditation, och lära dig mer ställningar.
2. Du som upplever ledda lektionerna för krävande. Du söker efter mer lugn och mer anpassade terapeutiska övningar och vill fördjupa din träning och meditation.

PS. Det är även möjligt att börja som helt nybörjare direkt härifrån, bara du är beredd på att detta är mysore undervisning, och inte ledd grupptimme.

Anmälningsformulär - Mysore Introduktion 25.9 - 27.9
Meddela gärna om eventuella hälsohinder eller övriga önskemål