TRÄNINGSPAKET

HARJOITUSPAKETTI

APRIL – MAJ 2022 | HUHT. – TOUK. 2022

VARFÖR TRÄNINGSPAKET?

Detta är för dig som vill på förhand bestämma vilka dagar du yogar, och betala som en kurshelhet på 8 veckor. Många upplever detta som en extra motivation för att upprätthålla sin träningsdisciplin, och inte skippa träningen de dagar som man inte känner för att träna (då man kanske skulle behöva yogan som mest).

Du får en plats reserverad till de veckotimmar du anmäler dig till i träningspaketet.

Priset baserar sig på hur många dagar per vecka du tränar.

MÅNADSKORT?

Du som vill träna regelbundet och förmånligt och ha mera flexibilitet i ditt schema rekommenderas använda månadskort på prenumeration, eller seriekort, och anmäla dig till lektionerna varje gång du är påväg på träning.

Detta är schemat vi kommer att utgå ifrån. Veckolektioner som inte får anmälningar i träningspaketet kan tas bort från schemat.

Klicka på schemat för att se en större bild.

FÖR VEM?

LEDD ASHTANGA är för dig som gått grundkurs och vill träna på hela gruppens villkor i takt till gruppens andetag. Läraren förklarar mera och repeterar grunder då vi har nya deltagare på plats.

ASHTANGA MYSORE – Privatundervisning i grupp. För dig som vill lära dig träna på dina egna villkor i takt till dina egna andetag. Denna youtube video förklarar på ett fint sätt vad mysore metoden handlar om. Om du vill lära dig mer än vad vi gör på ledda lektioner ska du komma hit, och om du vill träna mindre, eller behöver mer terapeutiska övningar (t.ex. vid ryggont) ska du komma hit. Detta är det traditionella sättet att lära sig yoga, och det är här du utvecklar DIN EGEN yogaträning!

Det kan kännas skrämmande att komma med på sin första mysore lektion, och man kanske känner sig lite vilsen. Frukta ej, ty läraren tar väl hand om dig och välkomnar dig till träningen.

Du behöver inte ha gått grundkurs för att komma med på ASHTANGA MYSORE, men du måste isåfall meddela lärare innan du kommer på din första lektion! Läraren kanske ber dig komma tidigare till lektionen, och reserverar då mera tid för dig och vi går igenom grunderna i yogaträningen.

Alex Lemberg

ANMÄLNINGSFORMULÄR