ASHTANGA TRÄNINGSPAKET

ASTANGA HARJOITUSPAKETTI

9 JANUARI – 19 FEBRUARI 2023 | 9. TAMMIKUUTA – 19. HELMIKUUTA 2023

VARFÖR TRÄNINGSPAKET?

Här kan du anmäla dig till en eller flera kurser och träningar samtidigt, och betala som en helhet på 6 veckor. Du behöver bara göra en anmälning på denna sida – till skillnad från att göra många olika anmälningar till olika kurser.

Detta ger extra motivation för att upprätthålla träningsdisciplin, och inte skippa träningen de dagar som man inte känner för att träna.

Priset baserar sig på hur många dagar per vecka du tränar.

Så länge som träningspaketet pågår – och upp till två veckor efteråt – får du ersätta missade ashtanga lektioner med annan ashtanga lektion mot giltigt läkarintyg då du har avbokat i god tid (4h före lektionen).

SERIEKORT SOM BETALNING?

Du som vill ha mera flexibilitet i ditt schema rekommenderas använda seriekort, och anmäla dig som drop-in till lektionerna varje gång du är påväg på träning där det finns plats.

Om du redan har ett seriekort så kan du använda det helt eller delvis som kredit för betalning av träningspaketet!

Exempel. Du har inhandlat ett 10x seriekort för 139€ och har 2x kvar på kortet. Du kan du använda 2x från kortet och få 27,80€ (13,90€ + 13,90€) krediterat från slutsumman av detta träningspaket. Kortet måste vara giltigt då du anmäler dig till träningspaketet. Utgångna kort kan ej användas som kredit.

Klicka på schemat för att se en större bild.

Till detta träningspaket hör enbart ashtanga yoga lektionerna (ledd och Mysore). Övriga kurser hittar du på sidan för våra kurser.

Grundkursen i ashtanga yoga på måndagar kl 19.30 – 20.30 hör inte till detta träningspaket, utan är en skild kurs på 4 veckor.

KURSBESKRIVNINGAR

Ashtanga fortsättning A

Vi tränar ställningarna i ett flöde i takt till gruppens andetag, och lär oss alla stående ställningar och ungefär halva Primary Series. För dig som gått grundkurs (eller motsvarande). Denna kurs motsvarar vad som varit “Ledd Ashtanga | Ohjattu Astanga” hela hösten 2022.

Ashtanga fortsättning B (NY KURS!)

Vi lär oss att göra delar av serien på egen hand och får mer personlig undervisning och assistans. Lektionerna är lite längre, och det finns således tid och möjlighet att fördjupa dig mer i andetagen och lugnet av träningen, samt att gå längre fram i de sittande och de avslutande ställningarna. 

Du får mer personliga utmaningar och projekt att jobba på. Var och en gör slutrörelser och avslappning på egen hand och avslutar kanske lite olika tidpunkt.

För dig som gått på våra ledda ashtanga yoga lektioner och vill lära dig mer.

Ashtanga alla nivåer

Öppen kurs. Ledd ashtanga lektion som hålls på hela gruppens villkor. Även öppet som drop-in för helt nya som vill prova på ashtanga yoga.

Ashtanga Mysore

För dig som redan kan börja och avsluta din träning på egen hand, och vill träna och lära dig i din egen takt. Detta är det traditionella sättet att träna yoga.

Om du inte tränat Mysore förut, vänligen skriv ett meddelande (t.ex. här i anmälningen nedanför) eller mail där du berättar om din träning och varför du vill lära dig yoga på det här traditionella sättet. Du är varmt välkommen med 🙏🕉️

Alex Lemberg

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Anmälning till kurserna är bindande. Som rekommendation är att träna 1-3 gånger per vecka (eller mera).