TRÄNINGSPAKET

HARJOITUSPAKETTI

10 OKTOBER – 18 DECEMBER 2022 | LOKAK. – JOULUK. 2022

VARFÖR TRÄNINGSPAKET?

Detta är för dig som vill på förhand bestämma vilka dagar du yogar, och betala som en helhet på 10 veckor.

Lektionerna bygger delvis på varandra, t.ex. fungerar de första ledda onsdagslektionerna som introduktion till intermediate series.

Många upplever detta som en extra motivation för att upprätthålla sin träningsdisciplin, och inte skippa träningen de dagar som man inte känner för att träna (då man kanske skulle behöva yogan som mest).

Du får en plats reserverad till de veckotimmar du anmäler dig till i träningspaketet.

Priset baserar sig på hur många dagar per vecka du tränar.

SERIEKORT?

Du som vill träna regelbundet och förmånligt och ha mera flexibilitet i ditt schema rekommenderas använda seriekort, och anmäla dig till lektionerna varje gång du är påväg på träning.

Klicka på schemat för att se en större bild.

FÖR VEM?

LEDD ASHTANGA är för dig som gått grundkurs och vill träna på hela gruppens villkor i takt till gruppens andetag. Läraren förklarar mera och repeterar grunder då vi har nya deltagare på plats. Du kan även delta utan grundkurs!

De allra flesta börjar från ledda ashtanga yoga lektioner. Vänligen meddela ifall du inte tränat ashtanga yoga innan, så kanske vi kan ordna en liten extra introduktion vid behov.

ASHTANGA MYSORE – Privatundervisning i grupp. För dig som vill lära dig träna på dina egna villkor i takt till dina egna andetag. Denna youtube video förklarar på ett fint sätt vad mysore metoden handlar om. Om du vill lära dig mer än vad vi gör på ledda lektioner ska du komma hit, och om du vill träna mindre, eller behöver mer terapeutiska övningar (t.ex. vid ryggont) ska du komma hit. Detta är det traditionella sättet att lära sig yoga, och det är här du utvecklar DIN EGEN yogaträning.

Det kan kännas skrämmande att komma med på sin första mysore lektion, och man kanske känner sig lite vilsen. Frukta ej, ty läraren tar väl hand om dig och välkomnar dig till träningen.

Alex Lemberg

ANMÄLNINGSFORMULÄR