28.11.2020 Vi hoppas att du läser noggrannt igenom alla punkter i detta mail, som även berör zoom deltagare. Även om vi blir bombarderade med corona nyheter så ska vi komma ihåg att en regelbunden eller daglig yogaträning är ett utmärkt sätt att tag hand om sin kropp för att hållas så frisk och stark som möjligt, genom att bl.a. förstärka sin andningsapparatur och minska på stress och ångest och dess effekter.

En regelbunden yogaträning stöder välmåendet i både kroppen och sinnet på bästa sätt under dessa utmanande tider. Tag hand om dig <3

ZOOM – DUAL
– Alla ashtanga yoga lektioner hålls som DUAL – du kan delta hemifrån eller via zoom
– Du kan nu delta via zoom som drop-in! Om du redan har ett seriekort lägger du själv kryss i rutan.
Mötes ID till ALLA lektioner är fr.o.m. nu: 386 824 3347 (inget lösenord). Detta gäller även alla pågående kurser! Kom i tid till lektionerna även när du deltar hemifrån. Vi försöker starta lektionen exakt då det är meningen att lektionen ska starta.

Drop-in
– Du kan fortfarande delta på drop-in basis med våra seriekort och månadskort – precis som tidigare.

I SALEN
– Du kommer väl till salen fortsättningsvis endast då du känner dig helt frisk.
– Om du eller någon i din familj väntar på svar från corona test så hålls du hemma.
– Du tränar med mask om du vill, men vi har ingen trängsel, varken i allmänna utrymmen eller i salen och upprätthåller säkerhetsutrymme.
– Om du kommer med mask till träningen har du med en liten platpåse / minigrip att lägga masken i om du tar den av dig, och hålla den bredvid dig på golvet. Du kan ha masken på in i salen medan du väntar att lektionen ska börja.
– Tag hand om din hand-, host, och nyshygien i yogasalen.
– Kom som tidigare med rentvättade träningskläder, och rentvättad yogamatta till salen.
– Ingen närkontakt är nödvändig.
– Antalet deltagare i salen kommer att hållas begränsad till runt 10 stycken en tid framöver så att vi kan hålla säkerhetsvastånd. Platserna i salen för att träna Ashtanga med Alex i januari börjar redan gå åt, och du gör klokt i att reservera plats redan nu.
– Några platser har redan blivit reserverade till Yoga med Line som startar i januari 2021 – så vänta inte till sista minuten med att boka plats, då vi troligtvis får hålla säkerhetsavstånd en längre tid framöver.

Erbjudande!
– ALLA kurser och träningspaket är ännu på -10% rabatt hela veckoslutet (BLACK FRIDAY/WEEKEND)
– Rabatten på december träningspaketet är även förlängt till hela veckoslutet. Välj det här om du vill träna igenom hela julhelgen. Du kan lägga ditt seriekort / månadskort på paus om du har ett sådant.

Lektionerna
– “Yoga Grundserie 1 och 2 byter namn till “Ledd Half Primary” för att bättre representera vad vi gör på lektionerna, och Yoga Grundserie 3 byter namn till “Ledd Primary Series”.
– Pågående kurs som du går fortsätter som normalt även om den bytt namn på schemat. Detta för att göra det tydligt att Alex undervisar ashtanga yoga, då det kommer att finnas också andra alternativ fr.o.m. januari då Line börjar hålla flow yoga och yoga och avslappning.

Träningspaket
– Vi inför träningspaket för ashtanga yogan, istället för att man anmäler sig en massa olika kurser om man vill träna flere dagar i veckan.
– Ashtanga yogan rekommenderas att träna som träningspaket (förmånligare och håller dig mer disciplinerad), där det finns två stycken olika sorter fr.o.m. januari 2021: “Ledd Ashtanga med Alex Träningspaket” och “Ashtanga med Alex Träningspaket”.

Starta ett nytt liv i januari och bringa in tidig morgonyoga i ditt liv. Du kan göra det som ett vetenskapligt experiment.
– Du kan läsa mer om Ashtanga med Alex här.

— I träningspaketet “Ashtanga med Alex” kan du träna ashtanga yoga traditionellt som morgonyoga (eller kvällsyoga) och göra det till en mer daglig livsstil. Detta är det huvudsakliga träningspaketet där du tränar förmånligast, och du måste träna minst 1 mysore lektion per vecka.

— “Ledd Ashtanga Träningspaket” innehåller enbart ledda lektioner. Om du vill gå en, eller två eller tre eller fyra ledda lektioner per vecka väljer du det här paketet istället för att anmäla dig till en massa olika kurser som systemet varit tidigare.