Detta är en kombination av Yoga Serie 1 och Yoga Serie 2 som en längre lektion. Påminner om Ashtanga Yogans Full Primary, men vi håller ett lugnt tempo coh förenklar en del rörelser för att passa i en blandad grupp. I slutet gör vi även de första ställningarna ur Ashtanga Yogans Nadi Shodhana (intermediate series).

Alexander rekommenderar att man provat på Yoga Serie 1 innan man går till den här lektionen, men du som deltar i hela kursen kan komma med utan tidigare erfarenhet om du är van med att röra på kroppen. Tag kontakt till info@raseborgsyogaskola.fi om du är osäker på vilken kurs som passar dig.

Lektionerna är 90 minuter långa, och kursen går 8 fredagar kl 17.10 – 18.40 från den 21.8.2020 – 16.10.2020, med paus fredagen den 2.10.2020. Övningarna anpassas för var och en för att vara så gynnsamma som möjligt.

Eventuella lediga platser öppnas som drop-in för dig som vill delta sporadiskt.

Anmälning till kursen är bindande, och eventuell annullering bör göras senast 5 dagar innan kursstart. I övriga fall faktureras hela kurspriset. Vid sjukdomsfall ersätts lektioner mot läkarintyg som innestående drop-in lektion.

Lärare: Alexander Lemberg

Kurspris: 85€ / 80€

Du får en faktura till din epost då minimideltagarantalet för kursen är uppnått.

Anmälningsformulär - Yogakurs Serie 1+2 – fredagar 21 aug – 16 okt kl 17.10 – 18.40
Adressuppgifter behövs för fakturering och används inte i marknadsföringssyfte.
Meddela gärna om eventuella hälsohinder eller övriga önskemål