Detta ersätter den tidigare “Ledd Yoga” lektionen, nu i kursform p.g.a. färre deltagare i salen för att få säkerhetsavstånd. Eventuella lediga platser blir öppna för drop-in.

En nybörjarvänlig yogakurs där vi lär oss träna yoga för ett lugnare sinne och starkare, mjukare kropp. Serien baseras på ashtanga vinyasa yoga och är bekant för alla som tränat med Alex tidigare. Som nybörjare kan du direkt börja härifrån. Den som vill kan bekanta sig med Solhälsningar innan kursen.

Lektionerna är 60 minuter långa, och kursen går 9 måndagar i rad kl 18.30 – 19.30 från den 17.8.2020 till 12.10.2020. Övningarna anpassas för var och en för att vara så gynnsamma som möjligt.

Anmälning till kursen är bindande, och eventuell annullering bör göras senast 5 dagar innan kursstart. I övriga fall faktureras hela kurspriset. Vid sjukdomsfall ersätts lektioner mot läkarintyg som innestående kredit.

Lärare: Alexander Lemberg

Kurspris: 95€ / 90€

Du får en faktura till din epost då minimideltagarantalet för kursen är uppnått.

Du som deltar online måste vara anmäld till hela kursen senast en dag innan vi börjar får att hinna få zoom-mötets ID och lösenord i välkomstmailet. Om du anmäler dig samma dag som vi börjar kanske du inte hinner får mötes-infon. Drop-in möjlighet finns inte för online deltagare.

Om du deltar online bör din kamera vara aktiverad så att läraren kan se dig för att övervaka och muntligt assistera dig i träningen. Du kan inte delta anonymt utan att dela din egen kamerabild.

Anmälningsformulär - Yogakurs Serie 1 – måndagar 17 aug – 12 okt kl 18.30 – 19.30
Adressuppgifter behövs för fakturering och används inte i marknadsföringssyfte.
Denna lektionen fortsätter tills vidare som DUAL lektion där du kan delta i salen eller hemifrån online via zoom applikationen.
Meddela gärna om eventuella hälsohinder eller övriga önskemål