Lägerinfo | Bilder | Prislista | Anmälning

Hela lägret 379€
Yogaprogram, måltider och boende i delat rum

Hela lägret utan boende 299€
Yogaprogram och måltider

Tilläggstjänster
– Privatrum +50€ / person
– Dubbelrum +25€ / person
– Färdigbäddade lakan och handduk +10€
– Låne-yogamatta +10€

Tilläggstjänsterna är hela tiden normalpris (berörs inte av early-bird rabatten).

Skulle tilltagande coronarestriktioner lagligt förhindra lägret att ordnas i januari 2021, så returnerar vi så stor del av din betalda lägersumma som möjligt, vilket i praktien skulle betyda att hela summan för yogaprogrammet returneras och minst 50% av boendekostnaderna.

För övrigt siktar vi in oss på att lägret kan ordnas, så länge som restriktionerna endast är rekommendationer. Du kan använda skyddsutrustning om du önskar, och vi blir max 20 personer på lägret.

P.g.a. coronasituationen delas rummen upp så att så några som möjligt sover i samma rum. Max 2-3 sover i varje rum om lägret blir fullbokat även om det finns 4 sängar i rummena). De delade rummen är rymliga där vi försöker ordna så att var och en får ett varsit hörn av rummet för sig själv. I värdshuset finns över 20 sängar tillgängliga, men vi har dragit ner deltagarantalet till max 14 för att göra det så bekvämt som möjligt för var och en.

I övre våningen finns två separata allmänna duschar, och i anslutning till bastun finns 3 gemensamma duschar. I huset finns ett flertal allmänna WC utrymmen till förfogande. Inget av sovrummen har privat WC.

Exempel
Person B anmäl sig till lägret i oktober och vill ha det sista privatrummet som råkar finnas tillgängligt, men tar med egna lakan och handduk. Priset blir då 348€ + 50€ = 398€ för hela lägret.

Person C anmäler sig till lägret i december, men bor nära i trakten och väljer att komma med eget färdmedel på morgonen och sova hemma. Priset blir då 299€ för hela lägret.